Főoldal E-Mail küldés (kapcsolat) Elérhetőségeink
Azonosítás
Felhasználó :  
 Jelszó :  
 Kosár  Belépés  Regisztráció
Kategóriák
Főmenü
Napjainkban
 

 

Kedves Látogató!

 

Enged meg, hogy tájékoztassunk az indulásunk óta végbe ment mennyiségi és minőségi változásokról:

 

Raktár: 150nm-ről indultunk, most 1 500nm vagyunk

Gépkocsi park: 1db 3,5t tgk (amit kabalából az óta is fenn tartunk!) most 8 tgk jár a város útjain!

Eszköz park: akkoriban egy egyszerű 1 500Fős álló fogadáshoz kipakoltuk a teljes arzenált, most decemberben, mikor a legnagyobb az igény az eszközökre egy 8 900Fős álló büfé mellett még tudtunk bőven mások igényét is kielégíteni

2012-ben egy 11 000Fős, hideg-meleg büfé álló fogadás teljes eszközigényét láttuk el!

 

Fontos változás még az eszközöknél, hogy további 3 garnitúrával bővítettük teríték kínálatunkat, úgy mint a csúcs minőséget jelentő Hollóházi porcelán készlet, de nem sokkal marad el mögötte a Schönwald exkluzív készlete és a Tognana kocka fehér és fekete porcelánja. Ezekhez kínálunk szintén magas minőségű, két fajta WMF evőeszközt, és kivalló minőségű import poharakat, illetve kézi és gépi csiszolt kristály poharat!

 

A Mindenkit érintő legfontosabb változás, hogy jelentős egyedi kedvezményeket vezettünk be, ezért is érdemes mindig ajánlatot kérni, hisz áraink nem kőbevésettek!

 

Munkánk jobb bemutatásához, fotógalériánkba felteszünk egy fotó sorozatott, ami kicsit ugyan meglepő, mert a Mi munkánk a rendezvények háttér biztosítása, és mint olyan ezért nem a csillogásról szól, viszont Mindenki a saját oldalán a legszebb formáját szeretné bemutatni fotókkal! Mi is először ilyeneket tettünk fel, de rájöttünk, hogy a teljes igazság az, hogy a szép terítéseket, a pompás rendezvényeket nem Mi csináljuk, hanem mások, de a Mi terítékeinkkel, eszközeinkkel!

 

 

Tehát kedves Látogató, keressenek bátran Minket, és bizton állíthatom bennünk nem fognak csalódni!

 

CSODAEST KFT

 

 
Keresés
Részletes keresés 
Főmenü
Segítség
Minden jog fenntartva © 2008-2019 csodaest kft - a rendezvényellátó